Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

De goederen worden verstuurd op risico van de koper. Bij schade of ontbrekende goederen wordt de klant eraan gehouden de vaststelling binnen de 5 werkdagen na aankomst per aangetekende schrijven te melden.

Na het versturen van de bestelling, worden de leveringskosten niet terugbetaald, zelfs al wordt de bestelling geannuleerd.

Verzendkosten
De verzendkosten in Nederland komen op € 6.90. De bestelling ter waarde van meer dan € 150.00 worden gratis verzonden.
De verzendkosten in België komen op € 12.50. De bestelling ter waarde van meer dan € 150.00 worden gratis verzonden.

Levering van meubilair
Meubels die handiger te transporteren zijn indien gedemonteerd en gemakkelijk in één te zetten zijn, kunnen in pakket geleverd worden.
De verzendkosten worden per aanvraag berekend. Gelieve vooraf de transportkosten aan te vragen.

Leveringstermijnen
Stockartikelen worden binnen de 24/48 geleverd. Toestellen en grotere artikelen zijn altijd op bestelling.
De levertijd die op de artikelen wordt vermeld, kan variëren afhankelijk van onze openingsdagen en -uren.
De vermelde leveringstermijn op de artikelen is geldig op basis van onze openingsdagen en -uren.
De levertermijn wordt bij benadering opgegeven en is niet bindend. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad en de transporteur. Overschrijding van de leveringstermijn kan in geen enkel geval aanleiding geven tot schadevergoeding of annulatie van de bestelling.

Leveringskosten vanaf € 150
Farla Medical streeft ernaar om zijn klanten de beste prijs / kwaliteit te kunnen bieden. Hiervoor maakt Farla Medical gebruik van alle mogelijke strategieën.
Onze team zoekt naar de beste evenwicht tussen het beiden van concurrerende prijzen en het aanbieden van een gratis levering. Het aanbieden van een gratis levering vanaf €150 maakt het mogelijk om ons assortiment van medisch artikelen aan een budgetvriendelijke prijs te bieden.